Blog

Categorie: Dienstverlening
Admin6-03-2017 16:17
Wil jij jouw foto bovenaan de vacaturepagina's van Amsterdamse vacatures op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter? Stuur ons je mooiste foto toe die kenmerkend is voor de stad Amsterdam en wellicht inspeelt op actuele gebeurtenissen ín Amsterdam! Denk aan mooie foto’s van Amsterdam in de winter, lente, zomer of herfst, Koningsdag, Museumnacht, Grachtenfestival of de GAY Pride Amsterdam? Je foto wordt prominent geplaatst en in het plaatsingsbericht word je getagd + eventueel verwezen naar je website! Voorwaarden:
- De foto mag door ons rechtenvrij en zonder kosten door ons gebruikt worden in onze vacaturegroepen van Amsterdamse vacatures op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter;
- Je naam + eventueel professionele...
2726bekeken
Geen reacties
Categorie: Dienstverlening
PEN4-07-2016 14:35

Wij geloven sterk in de kracht van onze vacaturegroepen op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. In plaats van u dat te vertellen, willen wij u dat laten zién. Met ruim 65.000 volgers en 400.000 views, likes, shares & tags per week kunnen wij úw vacatures effectief onder de aandacht brengen bij uw doelgroep en kunt u zelf het succes ervaren van online vacaturepromotie via onze groepen.

4662bekeken
Geen reacties
Categorie: Dienstverlening
Admin11-05-2016 21:58
Steeds meer bedrijven zetten sociale media in om personeel te werven. Dit blijkt uit een enquête van UWV onder 4.700 bedrijven die vorig jaar vacatures hebben vervuld. Bijna 1 op de 5 bedrijven zet sociale media, zoals LinkedIn of Facebook, in bij het zoeken naar personeel, in 2013 was dat minder dan 1 op de 10. Sociale media worden vooral ingezet door de sectoren communicatie en informatie en de horeca en bij het werven van hoger opgeleid personeel. Voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt, zoals ouderen en ongeschoolden, blijken relaties en open sollicitaties een goede toegangspoort tot werk. De krantenadvertentie verliest verder terrein. Slechts voor 9 procent
4827bekeken
Geen reacties
Categorie: DienstverleningService
Admin18-04-2016 8:53

Wij willen vacatures maximaal en zo effectief mogelijk zichtbaar maken binnen de beoogde doelgroep. Daarvoor hebben wij richtlijnen opgesteld waardoor de attentiewaarde, de sociale betrokkenheid en sociale interactie van en rondom vacatures geoptimaliseerd worden. Met maar één doel, zoveel mogelijk traffic genereren naar de vacaturepagina's van uw organisatie. Graag vertellen wij meer over ons unieke plaatsingsbeleid.

# Plaatsingen per groep / per dag
Wij plaatsen gemiddeld 3 vacatures per dag / per groep / per medium. Wij plaatsen op de volgende tijdstippen (kan per medium verschillen):

- 09:00 uur
- 12:00 uur
- 17:00 uur

Als een tijdstip niet ingevuld is, kunnen wij hiervan afwijken.

Kwaliteit plaatsingen

3941bekeken
Geen reacties
Categorie: Dienstverlening
Pieter Engels14-04-2016 17:01
Via ons label VACATRUE maken wij vacatures online zichtbaar. Dat doen wij door vacatures te plaatsen en promoten via onze vacaturegroepen op Social Media.

Wij hebben diverse groepen op Facebook, LinkedIn en Instagram en op Twitter met in totaal meer dan 60.000 volgers. Wekelijks zijn onze vacatureplaatsingen tot 400.000 keer zichtbaar.
Groepen hebben een regionale, branche- of functiegerichte insteek. Daardoor kunt u vacatures via diverse invalshoeken met generiek of juist specialistisch bereik en via verschillende Social Media zichtbaar maken.

Praktijkvoorbeeld
U bent ICT dientverlener en heeft een sales vacature in de regio Amsterdam. Dan

7201bekeken
Geen reacties
Categorie: DienstverleningService
Admin23-03-2016 9:16

blog_image:tsi_145872473856f25f829b745.jpg:end_blog_image

Referenties

Vacatures zichtbaar maken binnen de doelgroep, passende sollicitaties genereren, werken aan het Employer Brand en zorgen voor tevreden opdrachtgevers. Daar doen wij het voor. Hieronder enkele referenties!

 

-----------------------------------------------------------------------
blog_image:tsi_145872229856f255fa51691.jpg:end_blog_image

Vacature: Boekhouder
Opdrachtgever: DanZep Hotels - easyHotel Benelux
Medium: Facebook en LinkedIn
Groep: Haagse vacatures - Den Haag

 

We zijn tot een akkoord gekomen! Mooie ervaren aanwinst. We gaan

4397bekeken
Geen reacties
Categorie: Dienstverlening
Pieter Engels20-03-2016 21:32

Mensen zijn visueel, auditief of kinesthetisch ingesteld. Dat betekent dat zij zich bij het verwerken van informatie focussen op beelden, geluiden of op het gevoel dat die informatie hun geeft. De wijze waarop je mensen met informatie benadert bepaalt dus in grote mate het succes dat je met je boodschap hebt.

En dat is mooi. In 'vacatureland' (waar Peter Baan het voor het zeggen heeft) worden vacatures als tekstuele kanonskogels

7849bekeken
Geen reacties
Categorie: DienstverleningService
Pieter Engels8-03-2016 16:46
blog_image:tsi_145804076656e7efbe3512b.jpg:end_blog_image In januari zijn wij gestart met een wekelijkse vacaturerubriek in het programma Mol op Woensdag van BredaNu, dé lokale radio-, tv- en internetzender van Breda. Elke woensdag rond de klok van 20:30 uur zijn wij dan op de radio te beluisteren en lichten wij een leuke Bredase organisatie en een van hun actuele vacatures toe! Media
Die vacature wordt geplaatst in onze vacaturegroep Bredase vacatures op LinkedIn, Facebook, Intstagram en Twitter en doorgeplaatst naar de website en Facebookpagina van onze partner Breda-Netwerk. Daarnaast wordt de vacature en de organisatie in een telefonisch interview van...
10536bekeken
Geen reacties
Categorie: DienstverleningService
Pieter Engels10-12-2015 10:57
Bij de invulling van vacatures ben je altijd op zoek naar de allerbeste kandidaat die in de markt beschikbaar is. Er zijn verschillende manieren waarop je die kandidaat kan vinden. Daarbij maken we onder andere onderscheid in directe werving en indirecte werving van kandidaten. Directe werving
Bij directe werving benader je kandidaten rechtstreeks. Dat kan via (online) promotie van de vacature zodat deze direct binnen de doelgroep zichtbaar is en waardoor passende kandidaten zelf kunnen reageren op de vacature. Naast generieke kanalen kun je hier ook gebruik maken van doelgroepgerichte kanalen. Het werven via (online) promotie van de vacature wordt ook wel de 'Post & Pray' methode genoemd. Je publiceert de vacature en...
6263bekeken
Geen reacties
Admin14-04-2016 20:24
Het inzetten van medewerkers voor het vervullen van vacatures biedt veel voordelen. Het via via werven is dan ook bij veel organisaties een belangrijke manier om nieuwe medewerkers te werven. Wij hebben tien voordelen voor u op een rij gezet.

1. Preselectie

Medewerkers weten als geen ander wie er bij de organisatie past en wie ze als collega willen hebben. Ze passen onbewust preselectie toe en zullen alleen die mensen in hun netwerk aandragen waarvan ze het idee hebben dat deze bij de organisatie past. Medewerkers willen tevens geen slecht figuur slaan intern door iemand voor te dragen die niet past.
5979bekeken
Geen reacties
Categorie: De ideale kandidaat
Admin31-03-2016 11:12
blog_image:tsi_145941653656fcedd8d3351.JPG:end_blog_image 

Een gebrek aan ervaring is in steeds mindere mate een probleem op de arbeidsmarkt. In bijna een derde van de vacatures werd vorig jaar expliciet gevraagd naar een arbeidskracht met minder dan twee jaar werkervaring, meldde vacaturesite Monsterboard donderdag.

In 2014 werd in ruim een kwart van de advertenties een starter gevraagd, aldus de vacaturespecialist. Volgens Monsterboard mag worden verwacht dat de vraag naar beginnende arbeidskrachten de komende tijd verder groeit.

4322bekeken
Geen reacties
Categorie: De ideale kandidaat
Pieter Engels14-12-2015 19:35

blog_image:tsi_1450172047566fde8f6867b.jpg:end_blog_image

Je kan direct en indirect werven, maar wie bereik je dan? De gehele beroepsbevolking kan je onderscheiden in mensen die actief werkzoekend zijn, mensen die latent werkzoekend zijn en mensen die gewoon écht heel tevreden zijn met hun baan en niet openstaan voor een vacature. Ze bestaan gelukkig echt!

Latent werkzoekenden
Allereerst de latent werkzoekenden. Dat is de meest bijzondere doelgroep. Deze mensen zijn namelijk niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging, op zich bevalt hun huidige werkomgeving ze prima. Tenzij toch net die ene vacature voorbijkomt waar ze zich wel door aangesproken voelen. Die ene vacature die de moeite waard lijkt te zijn om van werkgever te veranderen. Dan kunnen deze mensen zomaar tóch solliciteren. Een omvangrijke doelgroep. Cijfers verschillen, maar tussen de 50% en 75% van de arbeidsmarkt is volgens de meeste bronnen veelal latent werkzoekend. Voor een werkgever een interessante doelgroep. Áls ze solliciteren, dan zijn ze wel kritisch, maar bij interesse ook erg gemotiveerd. Hoe bereik je deze mensen nu? Juist deze groep is namelijk niet actief op jobboards of geeft op social media aan op zoek te zijn naar een nieuwe baan. Het directe netwerk is niet

11233bekeken
Geen reacties
Categorie: De ideale kandidaat
Admin14-12-2015 15:36

Je moet wat voor een baan overhebben. Wij verzamelden enkele leuke manieren waarop sollicitanten de aandacht naar zich toe trokken.

Get Bob the Job!
Het leven als werkzoekende piloot gaat niet over rozen, maar zo zou het toch moeten lukken...


Maar er zijn meerdere piloten op zoek naar een baan...

4400bekeken
Geen reacties
Categorie: De ideale kandidaat
Admin14-12-2015 11:19
Ideale kandidaten. Voor elke functie en elk niveau heb je ze en zoek je ze als je een vacature hebt. Ze zijn vaak bepalend voor het succes van je organisatie en bepalend voor hun succes bij het vervullen van de functie. Hieronder enkele voorbeelden van ideale kandidaten binnen hun eigen vakgebied. Kennis overbrengen is een vak...
Een compilatie van getalenteerde en ideale medewerkers...
Je kan ijs verkopen óf ijs verkopen... ...
4265bekeken
Geen reacties

Zoeken

Vragen over?
Recruitment Service Desk
Copyright © 2012 (RSD)
info@rsdesk.nl
085 - 488 55 55

Postbus 1915
4801 BX Breda

ING Bank 42.53.924 /
IBAN NL61INGB0004253924

BTW nr. NL 8189.36.927.B01
K.v.K. nr. 20.13.55.57

Logo & Webdesign:
ctrlB / Browse Happy

Powered by OTYS

TSI gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.