Diensten

Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij de invulling van haar vacatures. Dat doen wij door onze mensen en middelen optimaal in te zetten afgestemd op uw wensen.

Mensen - Recruitment Service Desk
Onze kennis en ervaring van recruitmentprocessen en de arbeidsmarkt zetten wij graag in om u optimaal te ondersteunen. Dat doen wij op basis van een uurtarief waardoor wij op maat inzetbaar zijn in delen of het gehele recruitmentproces. Wij beschikken over ruime recruitmentervaring op verschillende niveaus en voor zeer diverse opdrachtgevers. Wij zijn inzetbaar bij de invulling van 1 of enkele vacature(s) of op detacheringsbasis voor meerdere vacatures tegelijkertijd. U kunt ons inzetten voor een juiste recruitmentstrategie, passende arbeidsmarktcommunicatie, werving van kandidaten, selectie van passende kandidaten en / of salarsonderhandelingen met de uiteindelijke voorkeurskandidaat.

Middelen - VACATRUE
Wij beschikken over een groot aantal eigen vacaturegroepen op Social Media waarmee u snel met passende kandidaten in uw regio of binnen uw branche in contact kan komen. Deze groepen worden gevolgd door ruim 55.000 mensen en wekelijks worden vacatures tot 400.000 keer bekeken. Onze groepen hebben een regionale, branche- en functiegerichte insteek. Bij uitstek zijn deze geschikt om uw vacatures bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Wilt u meer informatie over onze groepen? Klik dan hier.

Samenwerking
U kunt al onze diensten onafhankelijk van elkaar of juist in combinatie met elkaar afnemen. Wat u ook kiest, wij ontzorgen u optimaal afgestemd op uw wensen. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact op via 085 - 4 88 55 55 of mail naar info@rsdesk.nl.

Hieronder ziet u de verschillende stappen in het werving & selectieproces waarbij u ons in kunt zetten.

Zoeken

Vragen over?
Recruitment Service Desk
Copyright © 2012 (RSD)
info@rsdesk.nl
085 - 488 55 55

Postbus 1915
4801 BX Breda

ING Bank 42.53.924 /
IBAN NL61INGB0004253924

BTW nr. NL 8189.36.927.B01
K.v.K. nr. 20.13.55.57

Logo & Webdesign:
ctrlB / Browse Happy

Powered by OTYS

TSI gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.