Goed nieuws voor starters!

Admin 31-3-2016 11:12
Categorieën: Arbeidsmarktnieuws, De ideale kandidaat

blog_image:tsi_145941653656fcedd8d3351.JPG:end_blog_image 

Een gebrek aan ervaring is in steeds mindere mate een probleem op de arbeidsmarkt. In bijna een derde van de vacatures werd vorig jaar expliciet gevraagd naar een arbeidskracht met minder dan twee jaar werkervaring, meldde vacaturesite Monsterboard donderdag.

In 2014 werd in ruim een kwart van de advertenties een starter gevraagd, aldus de vacaturespecialist. Volgens Monsterboard mag worden verwacht dat de vraag naar beginnende arbeidskrachten de komende tijd verder groeit.
Overigens richt het grootste deel van de vacatures (39 procent) zich nog altijd op mensen met twee tot vijf jaar ervaring.

Een vijfde van de vacatures op Monsterboard was in 2015 gericht aan IT’ers. Ook in sales (16 procent) en techniek (13 procent) werden veel vacatures opgesteld.

Bron: Telegraaf.nl


Over de Recruitment Service Desk

Wij ondersteunen organisaties bij de invulling van haar vacatures. Dat doen wij door onze mensen en middelen optimaal in te zetten, afgestemd op uw wensen. Naast de standaard middelen die voor iedereen toegankelijk zijn, beschikken wij over eigen vacaturegroepen op Social Media en hebben wij een vacaturerubriek op dé lokale radio van Breda, BredaNu. U kunt al onze diensten onafhankelijk van elkaar of juist in combinatie met elkaar afnemen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 4 88 55 55 of via info@rsdesk.nl. Klik hier voor meer informatie over onze vacaturegroepen.

Reageer

Zoeken

TSI gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.