Hashtag 'vacature' ook in 2015 vaakst trending op Twitter

Admin 7-12-2015 9:51
Categorieën: Arbeidsmarktnieuws, Directe werving, Indirecte werving, Post & Pray, Social Media

blog_image:tsi_1450173855566fe59f954e4.jpg:end_blog_image

De hashtag 'vacatures' was ook in 2015 het vaakst trending op Twitter. Internationaal is 'jobs' de meest gebruikte hashtag. Wees gerust. In Nederland staat 'voetbal' ook hoog genoteerd met een 2de plaats. Nu.nl schreef er een leuk artikel over.

Het is niet gek als je bedenkt dat Social Media steeds vaker en uitgebreider ingezet worden om vacatures te promoten én kandidaten te vinden! Maakt u al gebruik van Social Media bij de werving van kandidaten? Wij helpen u graag bij het opzetten van merkeigen wervingskanalen op Social Media.

Bron: Nu.nl. Klik hier voor het hele artikel.

Over de Recruitment Service Desk
Wij ondersteunen organisaties bij de invulling van haar vacatures. Dat doen wij door onze mensen en middelen optimaal in te zetten, afgestemd op uw wensen. Naast de standaard middelen die voor iedereen toegankelijk zijn, beschikken wij over eigen vacaturegroepen op Social Media en hebben wij een vacaturerubriek op dé lokale radio van Breda, BredaNu. U kunt al onze diensten onafhankelijk van elkaar of juist in combinatie met elkaar afnemen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 4 88 55 55 of via info@rsdesk.nl. Klik hier voor meer informatie over onze vacaturegroepen.

Reageer

Zoeken

TSI gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.