Maximale en effectieve zichtbaarheid vacatures

Admin 18-4-2016 8:53
Categorieën: Dienstverlening, Service, Social Media, vacature

blog_image:tsi_146096824457149b3419341.jpg:end_blog_image

Wij willen vacatures maximaal en zo effectief mogelijk zichtbaar maken binnen de beoogde doelgroep. Daarvoor hebben wij richtlijnen opgesteld waardoor de attentiewaarde, de sociale betrokkenheid en sociale interactie van en rondom vacatures geoptimaliseerd worden. Met maar één doel, zoveel mogelijk traffic genereren naar de vacaturepagina's van uw organisatie. Graag vertellen wij meer over ons unieke plaatsingsbeleid.

# Plaatsingen per groep / per dag
Wij plaatsen gemiddeld 3 vacatures per dag / per groep / per medium. Wij plaatsen op de volgende tijdstippen (kan per medium verschillen):

- 09:00 uur
- 12:00 uur
- 17:00 uur

Als een tijdstip niet ingevuld is, kunnen wij hiervan afwijken.

Kwaliteit plaatsingen
Wij plaatsen bij onze vacatureposts altijd een afbeelding. Dat kan uw logo zijn of een afbeelding die past bij de vacature. Wij gebruiken altijd een door u toegezonden afbeelding (jpeg of png formaat). Mocht deze niet goed uitlijnen op een van de Social Media, dan zoeken wij online naar dezelfde afbeelding in een ander formaat waardoor de vacature zo mooi als technisch mogelijk is zichtbaar gemaakt kan worden.

Sponsorcampagne
Alle vacatures worden aanvullend gepromoot binnen de doelgroep met een Sponsorcampagne. Deze sponsorcampagnes richten wij zelf voor u in. Indien u een specifieke voorkeur heeft, kunt u dat tot 24 uur na plaatsing van de vacature aangeven.

Start sponsorcampagne
De vacature wordt eerst geplaatst en u ontvangt de link naar de vacatureplaatsing(en). Als u aanpassingen wenst, horen wij dat graag binnen 24 uur. Daarna starten wij de sponsorcampagne en kunnen wij geen aanpassingen aan de vacatureplaatsing meer doorvoeren.

Inrichting sponsorcampagne
Alle vacatures worden middels een sponsorcampagne zichtbaar gemaakt binnen de doelgroep van de groep. Dat betekent dat wij vacatures in regiogroepen ook in de regio zichtbaar maken, vacatures binnen branche groepen binnen de branche zichtbaar maken en vacatures binnen functiegerichte groepen binnen die speciefieke functie zichtbaar maken. Dit voor zover dit technisch ook mogelijk is en dat kan per social media verschillen. Desgewenst kunnen wij ook crosscampagnes inrichten. Dat betekent dat wij vacatureposts ook vanuit een branchegerichte groep zichtbaar kunnen maken in een specifieke regio of functiegroep, wij vacatureposts vanuit een functiegerichte groep zichtbaar kunnen maken in een specifieke branche of regio en dat wij vacatures vanuit een regionale groep zichtbaar kunnen maken binnen een bepaalde branche- of functie.

Bijsturing sponsorcampagne
Wij monitoren de sponsorcampagne continu. Het kan het zijn dat wij op eigen initiatief de promotie tussentijds bijstellen om het effect van de sponsorcampagne verder te optimaliseren.

Einde sponsorcampagne
De sponsorcampagne eindigt binnen pf uiterlijk na 14 dagen.

Terugkoppeling 
U ontvangt binnen 8 dagen na aanvang van de sponsorcampagne een terugkoppeling met daarin de statistieken van de vacatureplaatsing.

Reageer

Zoeken

TSI gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.