Eerste VacaVLOG - Straks komt de "Enzo Knol" generatie de arbeidsmarkt op en schrijven wij nog vacatureteksten...

Pieter Engels 20-3-2016 21:32
Categorieën: Arbeidsmarktnieuws, Dienstverlening, Social Media, vacature, Vacaturevlog, VacaVLOG, Werving & Selectie

Mensen zijn visueel, auditief of kinesthetisch ingesteld. Dat betekent dat zij zich bij het verwerken van informatie focussen op beelden, geluiden of op het gevoel dat die informatie hun geeft. De wijze waarop je mensen met informatie benadert bepaalt dus in grote mate het succes dat je met je boodschap hebt.

En dat is mooi. In 'vacatureland' (waar Peter Baan het voor het zeggen heeft) worden vacatures als tekstuele kanonskogels de arbeidsmarkt op geschoten. Veelal ook nog met een tekst die weinig creatief is. Veel zinnen starten met "Je moet, je hebt, je kan, je wil, je zal, je bent". Geen geluid, visueel onaantrekkelijk en welk gevoel roept dit nou bij je op?

Straks komt de "Enzo Knol" generatie de arbeidsmarkt op en schrijven wij nog vacatureteksten... Het moet dus anders, nu al. Daarom zijn wij gestart met een VacaVLOG, een vacaturevlog waarbij wij potentiële kandidaten meenemen in de organisatie, kennis laten maken met de mensen en informeren over de vacature. Met beeld en geluid en het roept ongetwijfeld een gevoel op. Het geeft de potentiële kandidaat de mogelijkheid om zich nog beter te oriënteren op de vacature en organisatie. Past dit bij mij? Klinkt het interessant? Zie ik mij hier werken?

Op Google vind je wel "vacatures voor vloggers" (dat dan wel), maar dus geen vacatureVLOG zelf. Het is een onbestaand middel. En dat mag wat ons betreft snel veranderen!

Hier alvast onze eerste VacaVLOG!


Over de Recruitment Service Desk
Wij ondersteunen organisaties bij de invulling van haar vacatures. Dat doen wij door onze mensen en middelen optimaal in te zetten, afgestemd op uw wensen. Naast de standaard middelen die voor iedereen toegankelijk zijn, beschikken wij over eigen vacaturegroepen op Social Media en hebben wij een vacaturerubriek op dé lokale radio van Breda,
BredaNu. U kunt al onze diensten onafhankelijk van elkaar of juist in combinatie met elkaar afnemen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 - 4 88 55 55 of via info@rsdesk.nl. Klik hier voor meer informatie over onze vacaturegroepen en luister hier naar onze radiofragmenten.

Reageer

Zoeken

TSI gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.